Re: Neplacené volno a ošetřovačka
Jsem na neplaceném volnu a nastupuju za měsíc na mateřskou. Neplacené volno mám proto, protože nemělo smysl nastoupit na 1,5 měsíce do práce kvůli zaměstnavateli. Jinak já bych tam byla hned. A kdyby byly školky, tak jsem z rodičáku hned v práci. Kdyby šlo o mě, tak pracuju celou mateřskou apod., kdyby zákon vše nekomplikoval.
Re: Neplacené volno a ošetřovačka
Takže v době neplaceného volna nepotřebujete ošetřování a za měsíc klidně nastupte na MD. přerušovat nepl. volno - to by oSSZ vyhodnotilo jako účelové a myslím, že by ošetřovačku stejně neproplatilo.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
4. 6. 2012 11:05
Prosím o radu - skončila mi před 2týdny rodičovská, ale nastupuju hned na mateřskou. Mám tak neplac. volno jako 4.rok rodičovské. Ale syn onemocněl. Je možné přerušit a vzít si ošetřovačku? Smlouva v práci je nadále platná. Protože na mateřskou mám prý nárok i po neplaceném volnu.
Ještě se zeptám - je možné při neplaceném volnu mít příjem, když bych pracovala z domova? Jde mi o to, jak je to ke svému zaměstnavateli či k jinému zaměstnavateli na dohodu o provedení práce.