Práce o víkendu, ve svátek - POHODA

• (neregistrovaný)

5. 6. 2012 10:16

Dobrý den, jak zadáváte ve mzdách odpracované hodiny o víkendu nebo ve svátku? Mám pevnou mzdu, ale tohle jsou příplatky, tak nevím, jestli jim ten den proplatit jako svátek, víkend (jako další den) a k tomu ještě příplatky. Zadávám prvně a nějak se v tom motám :-(

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 5. 6. 2012 10:38

ivama (neregistrovaný)

Re: práce o víkendu, ve svátek - POHODA
      Zadám v části "Příplatky" do hrubé mzdy počet hodin přesčasů, tj. třeba mám 2 soboty - tj. 16 hodin (2x8 hodin) a to samé do části "příplatky so-ne" 16 hodin. Pokud by to byly jen navíc odpracované hodiny v pracovní den, zadám hodiny jen do "Přesčasy".

• 5. 6. 2012 10:43

jjjjjj. (neregistrovaný)

Moc děkuji. Tak jsem to zadala. Jen jsem si nebyla jistá, jestli to je správně. Ono mi to tam nejdřív nechtělo skočit, protože to nebylo nastavené v globálním nastavení. Ale to už jsem našla a teď by to snad mělo být správně.

• 5. 6. 2012 10:54

ivama (neregistrovaný)

Bude to určitě správně, několikrát jsem to ručně počítala, jestli se vůbec hodiny odpracované navíc dostanou do odpracované doby a nejen částka příplatků za práci o víkendu. Taky jsem nechtěla jen opsat postup podle svojí předchůdkyně. :-)

• 5. 6. 2012 12:00

Alice 999 (neregistrovaný)

Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli se příplatky za sobotu a neděli musí nastavit v globálním nastavení. Při vystavování mezd mám přednastavené příplatky za přesčas 25%, ale příplatky sobota a neděle 10% nastaveny nejsou, dělám poprvé v pohodě. Měsíční mzda a jedna odpracovaná sobota, moc děkuji.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).