Re: práce o víkendu, ve svátek - POHODA
Zadám v části "Příplatky" do hrubé mzdy počet hodin přesčasů, tj. třeba mám 2 soboty - tj. 16 hodin (2x8 hodin) a to samé do části "příplatky so-ne" 16 hodin. Pokud by to byly jen navíc odpracované hodiny v pracovní den, zadám hodiny jen do "Přesčasy".
Bude to určitě správně, několikrát jsem to ručně počítala, jestli se vůbec hodiny odpracované navíc dostanou do odpracované doby a nejen částka příplatků za práci o víkendu. Taky jsem nechtěla jen opsat postup podle svojí předchůdkyně. :-)
Dobrý den, mohla bych se zeptat jestli se příplatky za sobotu a neděli musí nastavit v globálním nastavení. Při vystavování mezd mám přednastavené příplatky za přesčas 25%, ale příplatky sobota a neděle 10% nastaveny nejsou, dělám poprvé v pohodě. Měsíční mzda a jedna odpracovaná sobota, moc děkuji.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
5. 6. 2012 10:16
Dobrý den, jak zadáváte ve mzdách odpracované hodiny o víkendu nebo ve svátku? Mám pevnou mzdu, ale tohle jsou příplatky, tak nevím, jestli jim ten den proplatit jako svátek, víkend (jako další den) a k tomu ještě příplatky. Zadávám prvně a nějak se v tom motám :-(