Re: výpověď a doba určitá
O jaké výpovědi píšete? Copak mu dáváte výpověď? Vždyť píšete, že má prac. sml. na dobu určitou, takže jeho PP skončí 1.8. 2012. A je jedno, zda v té době bude nebo nebude nemocný. Pokud s ním nebudete chtět PS prodloužit, tak jednoduše 1.8. vydáte potvrz. o zaměstnání, odhlásíte ho všude a jeho PP bude tímto dnem ukončen.
pozn.:Jen mi není jasné, proč jste uzavírali PS do 1.8.2012 (je to takové nezvyklé, i když neříkám, že to není možné takto uzavřít), jen já bych uzavřela PS na dobu určitou do 31.7.2012.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
7. 6. 2012 8:27
Dobrý den. mám dotaz, máme zaměstnaného člověka na dobu určitou na 1 rok od 1.8.2011 do 1.8.2012.Tento zaměstnanec nám marodil v období 7.12.2011-31.1.2012.Mám dotaz ,zda se mu prodlužuje výpověď o ty dva měsíce nebo ukončí pracovní poměr 1.8.2012 tak jak to má ve smlouvě.Předem děkuji