Re: zápočtový list
>Kdy dostanu zápočtový list ? Prac. poměr ukončen dnes
>dohodou k datu 26.8.2012. Od 27.8.2012 budu zaměstnaná
>jinde. Do té doby budu na rodičovské dovolené.
>Může mi zaměstnavatel vystavit zápočtový list již
>nyní, nebo až po 26.8.2012? Děkuji za radu.
Zápočtový list je zaměstnavatel povinen vydat v den ukončení prac. poměru, ve vašem případě 26.8.2012.
>
Když je 26.8. neděle a paní nastupuje v pondělí jinam, troufli byste si vydat v pátek?
Na radu ze školení paní Klímové uvádím do dohody jako jeden z bodů tento text: "Po ukončení smluvního vztahu bude na adrese zaměstnavatele pro zaměstnance připraveno Potvrzení o zaměstnání a bude mu do 10 dnů předáno."
Oni ten papír stejně nechtějí, takže vytvořím a založím současně s dohodou.
No, já nevím, ale těch 10 dnů mi tam vadí. Vy máte povinnost ho vydat hned při skončení PP a ne do 10-ti dnů.
mělo by to být nějak takto, když už:
Po ukončení smluvního vztahu bude v den skončení na adrese zaměstnavatele pro zaměstnance připraveno k předání Potvrzení o zaměstnání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
7. 6. 2012 14:01
Kdy dostanu zápočtový list ? Prac. poměr ukončen dnes dohodou k datu 26.8.2012. Od 27.8.2012 budu zaměstnaná jinde. Do té doby budu na rodičovské dovolené.
Může mi zaměstnavatel vystavit zápočtový list již nyní, nebo až po 26.8.2012? Děkuji za radu.