Re: zápočtový list
>Kdy dostanu zápočtový list ? Prac. poměr ukončen dnes
>dohodou k datu 26.8.2012. Od 27.8.2012 budu zaměstnaná
>jinde. Do té doby budu na rodičovské dovolené.
>Může mi zaměstnavatel vystavit zápočtový list již
>nyní, nebo až po 26.8.2012? Děkuji za radu.
Zápočtový list je zaměstnavatel povinen vydat v den ukončení prac. poměru, ve vašem případě 26.8.2012.
>
Když je 26.8. neděle a paní nastupuje v pondělí jinam, troufli byste si vydat v pátek?
Na radu ze školení paní Klímové uvádím do dohody jako jeden z bodů tento text: "Po ukončení smluvního vztahu bude na adrese zaměstnavatele pro zaměstnance připraveno Potvrzení o zaměstnání a bude mu do 10 dnů předáno."
Oni ten papír stejně nechtějí, takže vytvořím a založím současně s dohodou.
No, já nevím, ale těch 10 dnů mi tam vadí. Vy máte povinnost ho vydat hned při skončení PP a ne do 10-ti dnů.
mělo by to být nějak takto, když už:
Po ukončení smluvního vztahu bude v den skončení na adrese zaměstnavatele pro zaměstnance připraveno k předání Potvrzení o zaměstnání.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
7. 6. 2012 14:01
Kdy dostanu zápočtový list ? Prac. poměr ukončen dnes dohodou k datu 26.8.2012. Od 27.8.2012 budu zaměstnaná jinde. Do té doby budu na rodičovské dovolené.
Může mi zaměstnavatel vystavit zápočtový list již nyní, nebo až po 26.8.2012? Děkuji za radu.