Re: Daň po úplatnění bonusu
jestli, že víte, že přeplatky na daních z ročního zúčtování budete těžko oděčítat z měsíčních záloh, bylo by lepší požádat Fú o vrácení celého vyplaceného ročního zúčtování a o měsíční bonusy můžete také měsíčně žádat FÚ, na toto je na stránkách mfcr. cz tiskopis
Je to poprvné, firma zrušila pracovní místa, zkrátila úvazky, proto mi to vyšlo do mínusu, jen teď nevím jestli přičíst k těm 13178 kč, nebo ne? Nyní už vím, že to bude vycházet do mínusu, tak požádáme o vrácení daně, ale u těchto výplat nevím a spěchá to. Moc děkuji!
O měsíční bonus - tedy těch 936,- si požádáte na žádosti:
http://cds.mfcr.cz/cps/rde/xchg/cds/xsl/116.html?year=0%C2%93
O přeplatky z RZ 13178,- si podejte klasickou žádost např. napsanou ve wordu.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
11. 6. 2012 18:42
Prosím o radu, daňová záloha 1470,- mínus bonus na dítě 2406,-, daň -936,-? Uplatňujeme odečet z ročního zúčtování daně - zbývá ještě 13 178 kč. Mám nyní k tomuto zůstatku připočítat těch 936 kč? Takže si můžeme daň ponížitovat ještě o 14114,- kč?Prosím úplně jsem se v tom zamotala.