Re: Náležitosti přijaté faktury
Mám nepovinný audit ve třech firmách ...a několik let mám na faktuře v rožku podpis odpovědné osoby za obchodní případ a pak jednou měsíčně vyjedu a založím sjetinu se zaúčtováním faktur a tu založím nahoru. A to je vše co mám k fakturám .....nikdy nebyla žádná připomínka. A FU byl na kontrole v jedné z firem také letos ....taky žádná připomínka. Vše ok.
Re: Náležitosti přijaté faktury
taktéž košilku nedávám, jen na faktuře podpis odpovědné za formální správnost a 1x ročně tisknu z účta pouze rozúčtování jednotlivých faktur a jak auditorům, tak i FÚ toto stačí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
11. 6. 2012 19:43
Ahoj,
chtěl jsem ještě vědět jaké jsou náležitosti přijaté faktury.
Vím, že tzv. košilka - ovšem co vše je její součástí? Navíc zde někdo psal, že není nutné na každou přijatou fakturu dávat košilku, že je možné třeba jednou měsíčně vytisknout sjetinu košilek a tu si založit pro případnou kontrolu.
Je to tak možné nebo ne? A jsou ještě nějaké další povinnosti, které na faktuře musí být?
Dík!