Re: Náležitosti přijaté faktury
Mám nepovinný audit ve třech firmách ...a několik let mám na faktuře v rožku podpis odpovědné osoby za obchodní případ a pak jednou měsíčně vyjedu a založím sjetinu se zaúčtováním faktur a tu založím nahoru. A to je vše co mám k fakturám .....nikdy nebyla žádná připomínka. A FU byl na kontrole v jedné z firem také letos ....taky žádná připomínka. Vše ok.
Re: Náležitosti přijaté faktury
taktéž košilku nedávám, jen na faktuře podpis odpovědné za formální správnost a 1x ročně tisknu z účta pouze rozúčtování jednotlivých faktur a jak auditorům, tak i FÚ toto stačí
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
11. 6. 2012 19:43
Ahoj,
chtěl jsem ještě vědět jaké jsou náležitosti přijaté faktury.
Vím, že tzv. košilka - ovšem co vše je její součástí? Navíc zde někdo psal, že není nutné na každou přijatou fakturu dávat košilku, že je možné třeba jednou měsíčně vytisknout sjetinu košilek a tu si založit pro případnou kontrolu.
Je to tak možné nebo ne? A jsou ještě nějaké další povinnosti, které na faktuře musí být?
Dík!