Re: Realitní makléř-švarc?
Ve většině realitek dělají makléři na ŽL- nikdo to tam zatím neřeší, přístup typu- "dělají to tak všichni, tak je to v pořádku", je fakt, že když nic neprodají, tak nemají žádný příjem, aspoň ti, co znám dostávají % z prodané nemovitosti. Ale že to v řadě případů je typický švarc, o tom žádná....
Re: Realitní makléř-švarc?
Já vím.Tak zatím je to ve fázi takové, že dostane DPP,ale to taky není trvalé řešení. Ale vzhledem k tomu, že byl ode mě naočkován a stále jim tvrdil,že je to švarc, tak má mít ve středu sezení s nějakým jejich právníikem, který mu prý vysvětlí,že to švarc není.Moc ráda bych u toho byla.Snad mi to pak bude přesně reprodukovat,abych vás mohla informovat, jakým způsobem to míní obhájit.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
12. 6. 2012 8:45
Dobrý den,pročetla jsem snad stovky článků o švarcsystému,ale teď stejně potřebuju poradit, resp. přesvědčit. Přítel má jít pracovat jako realitní makléř do realitní společnosti, ale vezmou ho pouze na ŽL. Jsem přesvědčena,že je to švarcsystém,ale možná existují v některých případech výjimky, např. finanční poradce, pojišťovací agenti,.... realitní makléři ??????? Moc všem děkuji za rady a odpovědi.