Re: Sídlo a jinde provozovna
Řešila jsem stejný problém, kancelář se zaměstnanci jinde, než sídlo.
Při hlášení změny sídla na OSSZ a VZP jsem připsala, že mzdová účtárna se nestěhovala a dál jsem vše řešila s úřady v místě kanceláře (tak mi to poradili na OSSZ a VZP ) Jen pro FU to neplatilo, musela jsem zasílat a řešit s Prahou...
Re: Sídlo a jinde provozovna
Že bych měla u zdejší OSSZ protekci ? :).
Normálně jsem se šla zeptat, jak to je..... že firma se přestěhovala do Prahy, ale kancelář zůstává...... Větu o mzdové účtárně napsala do oznámení změny sídla a bylo to. Dál jsem vše řešila s místní OSSZ, dokonce i kontrolu..... Byla jsem moc ráda, že je to tak jde, že nemusím se vším jezdit do Prahy (neschopenky, ošetřovné, LDP -vždy je lepší tam zajít a nechat si to zkontrolovat). Tak nevím, že někde to jde...někde ne...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
12. 6. 2012 9:55
Dobry den,
prosim o radu. firma má sídlo zapsané v OR např. v praze a pak má i provozovnu se zaměstnanci např. v ostravě. Veškeré daně a veci k fu budou spadat pod fu praha a jak zaměstnanci v provozovnách ? Kam sociální a zdravotní ? pracovní smlouvu sepsat s adresou sídla s tím, ze se uvede místo výkonu práce, kde je provozovna ?