Re: s.r.o. ma zasoby a server u jednatel
Jeste dodam, jde mi samozrejme o naklady na ty pocitace + zbozi... ne najem, najem teto kancelare si hradim z osobnich prostredku, i kdyz ze 3/4 tu kancelar vyuzivam pro cinnost s.r.o. Dokonce i internetova pripojka je hrazena z mych penez.
Jde mi o to, zda financak nerekne, ze jsem to zbozi zproneveril, nebo pocitac, koupeny na sro ktery je v te kancelari pouzivam pro sebe a vyhodi mi ho z nakladu.
>
>TED ale k veci - bude pri pripadne kontrole veliky
>problem v prokazovani nakladu na s.r.o., i kdyz se
>kancelar nachazi v podstate par kroku od kancelare s.r.o?
>
Re: s.r.o. ma zasoby a server u jednatel
Jako jednatel odpovídáte za chod firmy. Tj. pokud dojdete k názoru, že je vhodné, aby firemní majetek byl "dočasně" umístěn někde jinde než prostorách firmy, tak to nikdo nemůže napadnout.
Existuje hodně firem, které mají své servery mimo firmu, zaměstnanci mají notebooky a mohou pracovat z domova, existují konsignační sklady, formy a přípravky na výrobu materiálu u dodavatelů. Těch případů je spousta.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
12. 6. 2012 13:53
Doby den,
jsem jednatelem s.r.o. a mam v komercnim objektu pronajaty 2 kancelare. Jedna kancelar je na s.r.o. a druha je na me jmeno.
V kancelari s.r.o. mam jen pocitac kde jsou kancelarske programy, katalogy, stul, zidlicku, atd... Je to vlastne jenom prodejna, nebo showroom.
V kancelari moji mam maly sklad zbozi, nejake osobni veci a hlavne - nejake pocitace, ktere po siti vyuzivam z kancelare s.r.o.
Jedna se treba o vzdaleny pevny disk, uloziste posty atd.
Jde mi hlavne o to, aby kdyz nekdo udela najezd na moji firmu - policie, urady, zlodeji... aby v pocitaci v kancelari nenalezli citliva data.
TED ale k veci - bude pri pripadne kontrole veliky problem v prokazovani nakladu na s.r.o., i kdyz se kancelar nachazi v podstate par kroku od kancelare s.r.o?
Mohu treba sepsat formalni smlouvu o mezi s.r.o. a jednatelem (mnou) o ulozeni zbozi a dat v mych prostorach?
Dekuji za tipy, jak to osetrit,
Petr