Re: Pořízení zboží a jeho úprava s naskl
trička 131/321
potisk 131/321
doprava 131/321
sečtete a naskladníte.
Dále jak píšete.
Pokud máte trička prodaná a ještě nedošly fa na postisk. Tak zaúčtujte jako službu samostatně.
Marže za prodej by měla být navýšená o další služby, jinak proděláte.
Re: Pořízení zboží a jeho úprava s naskl
no právě nevím jak udělat, pokud dojdou trička, rychle musime naskladnit, protoze uz čekáme na vyskladnění. Fa na dopravu nebo potisk nemáme, dojde nám pozdeji a předem vím jen plus mínus. Tak tyto služby uz nebudu účtovat jako náklad 504 ? Ja beru, ze to je součást prodeje zboží, tak aby mi pak vysla dobře marže. porotze pokud ji pak zaúčtuji na 518 tak to bude zkreslené... Aha, jenže pak bych měla účtovat a nejak upravit ceny na příjemce, aby se mi zvýšila pc zboží , nebo ne ? Protoze pak na konci roku bych mela jinak oceněné zboží... nevim jak si s tím poradit. Kdyz mi to všechno dojde před naskladněním, tak vpoho, ale jak ošetřit toto ?
Aktivace je pouze u sluzeb co si udelame sami, ze ?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
13. 6. 2012 16:56
Dobry den,
prosim o radu jak spravně zúčtovat. Nakoupíme např. trička. vedeme A.
FP 131-321
příjemka 132-131
prodej- výdejka 504-132
prodej 311-604
ale ted nevím jak udělat, pokud ty trička např. jeste necháme nekde potisknou a dostaneme nákladovou fakturu, která nám zvedne PC zboží, nebo spís asi materiálu.
jak vyskladnit a zústovat znovu na sklad ve zvýšené ceně ?
moc děkuji za rady zkušené