Re: 2exekuce najednou
To jste se zděsila zbytečně. Poměrně rozpočítátváte pouze ty exekuce, u níž jste exekuční příkaz obdržela v jeden den. Pokud exekuce nepřišly v jeden den, dáte jim pořadí a splácíte podle pořadí. Až splatíte jednu, pak splácíte druhou. Samozřejmě musíte rozdělit na přednostní a nepřednostní a podle toho určit pořadí.
Tak to Vás lituji. Mít takovýchto zam-ců (s tolika exekucemi) více, tak to aby nedělala nic jiného než počítala exekuce. Připadá mi, že je postižený nejen ta dotyčná osoba, ale i mzdová účetní. Pokud něco spočítá špatně nebo určí špatně pořadí, tak ještě aby se obávala sama, že se dostane do nějakého maléru.
Děkuji za upřesnění a dík za soucit, ale zatím to zvládám Jíťa
>přečetla jsem příklad ke srážení dvou exekucí najednou
>a jsem zděšena. mám zaměstnance s 29 exekucemi, různé
>výše dluhu od 15.000 až po 1,300.000. většinou zbyde k
>nepřednostní exekuci cca2.000,- rozhodnutí přišla v
>rozmezí 3 mšsíců od různých EÚ. To musím opravdu vše
>každý měsíc vypočítávat poměrem???? děkuji za sdělení
>zkušeností Jíťa
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
15. 6. 2012 2:00
přečetla jsem příklad ke srážení dvou exekucí najednou a jsem zděšena. mám zaměstnance s 29 exekucemi, různé výše dluhu od 15.000 až po 1,300.000. většinou zbyde k nepřednostní exekuci cca2.000,- rozhodnutí přišla v rozmezí 3 mšsíců od různých EÚ. To musím opravdu vše každý měsíc vypočítávat poměrem???? děkuji za sdělení zkušeností Jíťa