Re: Odstupné
Nárok na odstupné máte, ale musíte si dát pozor, aby v dohodě bylo napsáno, že k ukončení dojde z důvodu nadbytečnosti. Pokud by tento důvod uvedený nebyl, jednalo by se o dohodu o ukončení prac. poměru bez nároku na odstupné, tak si to ohlídejte. To, že máte jinou práci, na věci nic nemění.
Re: Odstupné
To, že máte sehnanou jinou práci, může mít vliv, pokud o tom řeknete zam-teli. Píšete, že pro vás nemá práci a chce s Vámi uk. PP dohodou. Pokud Vám nebude chtět napsat, že je to z důvodu nadbytečnosti (zrušení místa), tak Vám může dát výpověď a po dobu výpovědi byste musela chodit do práce. A to by právě mohl být problém, že byste nezvládla po ty 2 měs. (a možná skoro 3 měs.) chodit do obou zaměstnání. Kdyby dohoda o skonč. PP vzešla z Vaší iniciativy, pak by nárok na odstupné nebyl.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
20. 6. 2012 8:20
Dobrý den, prosím o radu. Tento měsíc mi končí RD. Zaměstnavatel moje místo zrušil a nemá pro mě jinou práci navrhuje mi ukončení prac. poměru dohodou. Mám nárok na odstupné. Našla jsem si novou práci. Má na to vliv??? Děkuji