Re: Úřad práce a DPP
Prohlášení si u vás podepsat může (pokud nemá podepsané jinde), každý měsíc bude pracovník na ÚP dokládat výši odměny (tiskopis pro vás mu dají na ÚP). Na ÚP musí nahlásit nejpozději v den nástupu, že u vás bude pracovat a doloží pracovní smlouvu, ze které si udělají kopii.
Nevím, jestli to má každý ÚP jinak, ale u nás zaměstnanci na ÚP dostávají tiskopis pro zaměstanvatele,,potvrzení skutečností rozhodných pro vedení v evidenci uchazečů o zaměstnání,, a do něj se vypisuje i výše příjmů.
Na ÚP byl poučen co vše je jeho povinností. Musí je upozornit on, navíc on ví, zda může či nemůže mít výdělek do 4.000,- aby náhodou nebyl z evidence ÚP vyřazen.
Já jsem si výdělek do 4.000,- Kč mohla dovolit neboť jsem nepobírala dávky, ale měla ještě odstupné od firmy.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
20. 6. 2012 11:20
Dobrý den,chceme zaměstnat na DPP člověka,který je v evidenci na ÚP,podporu nemá žádnou. Do smlouvy uvedeme max. měsíční výdělek 4.000,- Kč hrubého (a víc mít nebude).
Může si u nás podepsat Prohlášení poplatníka...?
Máme my - s.r.o. nějak dokládat na ÚP, že je u nás na DPP a jeho výdělek nebo si musí zajistit on sám? Děkuji