Re: Vstupní prohlídka
nicméně bude zastávat jinou práci než jakou má ve vstupní prohlídce, takže bych ho poslala znovu na tuto prohlídku....
Re: Vstupní prohlídka
To není přesné. V některých případech se může k lékaři praktickému, ale zase jen v případě, pokud toto zaměstnavatel určí. Jinak je stále vyloučena svobodná volba lékaře.
Souhlasím s novou prohlídkou, nikdy nevíte s kým máte tu čest, tak aby se to pak neobrátilo proti vám.
Re: děkuji všem
>>>Prosím o radu : Do PP k nám nastoupil nový
>>>zaměstnanec, který si s sebou přinesl potvrzení o
>>>vstupní
>>>prohlídce. Lékař, u kterého byl na vstupní prohlídce,
>>>není
>>>naším závodním lékařem, původně toto potvrzení bylo
>>>určeno pro jiného zaměstnavatele (ale adresa
>>>zaměstnavatele zde není uvedena) na jinou pozici
>>>Prodavač - u nás
>>>je provozní). Musím ho posílat k našemu závodnímu
>>>lékaři nebo mi toto potvrzení stačí ? Mám neblahé
>>>tušení,
>>>že ho musím poslat k našemu, ale nechci být
>>>"papežštější než Papež". Dík za fundovanou radu.
>>
>>určitě bych ho poslala k závodnímu lékaři, se kterým
>>máte uzavřenou smlouvu o poskyt.prac.péče. Nehledě na
>>to, že pozice v jeho potvrzení je úplně jiná než bude
>>vykonávat u Vás.
>
>Souhlasím s Maruškou, už proto, že je potvrzení
>vystavené na jinou činnost.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
20. 6. 2012 12:37
Prosím o radu : Do PP k nám nastoupil nový zaměstnanec, který si s sebou přinesl potvrzení o vstupní prohlídce. Lékař, u kterého byl na vstupní prohlídce, není naším závodním lékařem, původně toto potvrzení bylo určeno pro jiného zaměstnavatele (ale adresa zaměstnavatele zde není uvedena) na jinou pozici Prodavač - u nás je provozní). Musím ho posílat k našemu závodnímu lékaři nebo mi toto potvrzení stačí ? Mám neblahé tušení, že ho musím poslat k našemu, ale nechci být "papežštější než Papež". Dík za fundovanou radu.