Re: Saldo
V pohodě :-) Podívejte se do Dokladové inventarizace k datu předání účtů 311 a 321 s rozpisem jednotlivých dodavatelů nebo odběratelů, číslem fa a částkou. A tyto uvedené neuhrazené jednotlivé faktury si pak zkontrolujte na Saldo, zda to souhlasí. V případě že ne, chtějte po bývalé paní účetní vysvětlení. Leckde Saldo není dobře vedeno a musí se tzv. čistit a uvést dopořádku. ( např. úhr. proběhne zápočtem, a v Saldu už se fa nespárují apod.)
děkuji:) paní účetní mi odpověděla, že žádné saldo nemá a zaslala mi seznamy faktur, jenže částky byly o 100tisíce. obratovka -větší částka než hlav.kniha, ale zase menší než seznam faktur. tak asi vezmu částku podle seznamu a zbytek dodaním - nevím, snad, asi. paní účetní pomalu přestává komunikovat. rozvahu na mou žádost mi zaslala 3x vždy k 31.12.2011 a částky nikdy nebyly stejné.... dobré účto...
katka
Co na to napsat... Za "správnou" Rozvahu k 31.12.2011 berte tu, kterou odevzdali na FÚ a na tu se musíte i napasovat a vše, co bude jinak, dodanit, pokud to nebudou velké sumy a nebudete podávat dodatečná přiznání. Tak přeji hodně zdaru a trpělivosti při hledání a napravování chyb.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
21. 6. 2012 13:27
Dobrý den, převzala jsem účetníctví a jelikož mi neseděl účet 311 a 321 (obratovka, Hlav.kniha, seznam FV + FD - pokaždé jiná částkat) žádala jsem po paní účetní o saldo těchto účtu a paní mi napsala - cituji: "SALDA znamená podle Vás co, at Vám pošlu to co přesně chcete, u každé účetní saldo je něco jiného. " tak a teď nevím jak se zeptat, nevím zda nejsem ........
děkuji za odpověď