Re: Režim přenesné daňové povinnosti
>Prosím o kontrolu správnosti postupu.
>1. Faktura přijatá - provedené stavební práce
>spočívajích v opravě společných prostor nebytových prostor
>polyfunkční dům
>511/321
>343/343 - reverse charge ( r. 10 a 43 )
>2. Faktura přijatá - provedené stavební práce
>spočívající v opravě nadzemního podlaží ( nebyt )
>511/321
>538/343 ( ř.10 - do ř. 43 již ne )
>
>Účto přebírám - u druhé faktury mě zarazilo účtování -
>myslela jsem že reverse charge musí být na vstupu i na
>výstupu.
>Díky za odpovědi
>
Nevidím důvod, proč takto účtovat. My účtujeme jako v prvním případě. Ale pokud má na to někdo jiný názor, ráda se přiučím
>
Re: Režim přenesné daňové povinnosti
je to normální účtování, povinnosti odvodu na ř. 10 je, odpočet na ř. 43 může být a nemusí - pokud není pro ekonomické účely, pro např. nájmy pro neplátce-osvobozené a vůbec osvobozená plnění, pak buď úplně bez odpočtu na ř. 43 nebo do kolonky krácený odpočet na ř. 43 a použít koeficient
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
22. 6. 2012 5:24
Prosím o kontrolu správnosti postupu.
1. Faktura přijatá - provedené stavební práce spočívajích v opravě společných prostor nebytových prostor polyfunkční dům
511/321
343/343 - reverse charge ( r. 10 a 43 )
2. Faktura přijatá - provedené stavební práce spočívající v opravě nadzemního podlaží ( nebyt )
511/321
538/343 ( ř.10 - do ř. 43 již ne )
Účto přebírám - u druhé faktury mě zarazilo účtování - myslela jsem že reverse charge musí být na vstupu i na výstupu.
Díky za odpovědi