Re: dovolená-p.Jasná
Dobrý den,
pokud vám řekl, že s vámi ukončí prac. poměr až budete mít vyčerpanou dovolenou, tak prac. poměr bude ukončen až si těch 7 dní vyberete. Ikdyž finančeně to podnik vyjde stejně, jestli vám ji proplatí jako nevyčerpanou nebo vám ji zaplatí jako čerpanou dovolenou, takže ještě si raději u vaší mzdové účetní ověřte, jestli jí opravdu musíte čerpat, jestli jste šéfa pochopila správně.
Re: dovolená-p.Jasná
pokud končíte PP dohodou, tak na této dohodě se musíte se zam-telem dohodnout, tzn., že skončíte v určitý den, který sjednáte (máte na ni podpis zástupce zam-tele)
tento den (kdy končí PP) obdržíte od zam-tele zápočtový list
protože buď skončíte v červnu nebo červenci, tak nemusí být pro zam-tele stejný objem Kč, který zaplatí za dovolenou (buď proplacenou nebo čerpanou) - pokud by byla zaplacena v červnu, průměr by byl spočítaný z období za leden - březen (průměr pro II.Q), pokud bude zaplacena v červenci ,průměr bude placený z období za duben - červen (průměr platný pro III.Q)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
26. 6. 2012 7:14
dobrý den p.Jasná,
prosím chtěla jsem skončit pr.poměr dohodou k 30.6.2012, ale šéf řekl že si musím nejdříve vybrat dovoleu, kterou mi spočítali na 7 dní.takže budu vlastně vybírat ještě v červenci, protože mě tento týden pořebují v prodejně (dělám v kalflandu).tak až vyberu těch 7 dní pak teprve se mnou ukončí prac.poměr?
děkuji
sahe