Re: Penzijní připojištění
Teď bych mu nepřispívala nic, dokud se to nesrovná po správnosti , až to bude srovnané, začala bych přispívat 300,-Kč měsíčně - celkem aby dostal za rok příspěvek ve výši 3 600,-Kč.
Moc dobře to teda nemáte sjednané, myslím, že zaměstnanec nemá ani povinnost dávat vám nahlédnout do výpisu.
Re: Penzijní připojištění
Já bych to taky tak viděla až doplatí rozdíl 6měsíců x Kč201,- (je to tak? za rok 2012)tak od té doby pouze Kč 300,-.Jsme malinká firma spíše rodina a vzali jsme si loni člověka a ten se takto zachoval.Přišlo se na to až když na něho byla uvalena exekuce a uhodili jsme na něho. Teď to udělám že mu budu rovnou strhávat peníze z výplaty.Děkuji moc jsem tu z toho nešťastná.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
27. 6. 2012 6:47
Prosím o radu,
máme v práci předpis že zaměstnavatel bude platit příspěvek pokud si zaplatíme méně než Kč 300,- tak on zaplatí Kč 300,-
pokud nad Kč 300,- on zaplatí Kč 500,-
Zaměstnanec mi dal smlouvu kde je uvedeno že si platí Kč 400,- tak firma přispívala Kč 500,-.Teď jsem po něm chtěla nahlédnout do výpisu (máme to ve směrnici) a on si platí jen Kč 100,-.
Mám to nechat a letošek mu doplatit jen Kč 600,- a bude to vycházet na rok Kč 3600,- nebo mi poraďte jak mám postupovat.
Ještě se nám nestalo že by nás zaměstnanec takto vědomě balamutil.
Děkuji za radu