Re: výpověď z pracovního poměru
je to poměrně jedn oduché. Za 11 zameškaných směn mu okamžitě zrušte PP dle § 55/1 b) ZP, zašlete na doručenku do vlastních rukou na poslední Vám známou adresu,kterou Vám sdělil, nějaké neoficiální Vaše zjištění, že se snad odstěhoval kamsi, není relevantn.POkud nepřevezme, pošta uloží na 10 dnů a pak Vám to vrátí a ten poslední 10. den bude dnem ukončení PP.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
13. 10. 2012 1:28
dobrý den, prosím o pomoc. Jsem živnostník a zaměstnávám jednoho zaměstnance. 2.10. mi zaměstnanec poslal SMS, že mu není dobře a jde k lékaři,pokud ho uzná, donese neschopenku. Dodnes, což je 11 pracovních dnů neschopenku nedonesl, do práce nechodí a není možno se s ním skontaktovat. V místě trvalého bydliště se nezdržuje, protože dostal výpověď z obecního bytu a již minulý měsíc se musel vystěhovat-což mi neoznámil a dozvěděl jsem se z druhé ruky. Nové bydliště mi není známé. Nyní nevím, jak dále postupovat. Studoval jsem zákoník práce, ale nejsem si jistý, zda mu mohu ukončit pracovní poměr okamžitým zrušením. Pokud ano, nemám mu kam "výpověď " doručit. Odstěhoval se do jiného města a údajně si tam hledá práci. Můžete mi prosím poradit, jaké jsou mé možnosti?