Re: Další nástup do stejného zaměstnání
Nevím, proč se mi do toho pletou ty 3 roky, že nemůže zaměstnanec nastoupit. Chápu dobře, že pokud má smlouvu na neurčito a skončí, tak ho ty 3 roky nemůžeme zaměstnat? Nebo když má vyčerpáno to dvojí prodloužení?
Re: Další nástup do stejného zaměstnání
S těmi 3 roky je to takto: když má zaměstnanec smlouvu na dobu určitou a už byla vyčerpána všechna prodloužení, pak musí být 3 roky přestávka, abyste ho mohli znovu zaměstnat na dobu určitou.
Když má na neurčito a skončí, tak ho pochopitelně můžete zaměstnat hned znovu, ať na dobu určitou nebo neurčitou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
Nová povinnost firem už běží: Registraci zaměstnanců usnadní jednoduchý dotazník
26. 10. 2012 12:49
Dobrý den,
vysvětlí mi prosím někdo, jak to s tím návratem do stejné práce? Jestli mi teď skončí zaměstnanec, jestli se může vrátit zpět a nebo je to nějak časově omezené?
Děkuji za odpověď.