Re: ochrana osobních údajů zaměstnanců
Nevím, co od nás uživatelů tohoto serveru očekáváte za rady. Moc možností nemáte.¨
1/ necháte stav takový jaký je a smíříte se s tím
2/ prosadíte si své názory a docílíte Vámi uváděné změny
3/ pokaždé když někdo (i majitel) nechá otevřené dveře, je
budete chodit zavírat
4/ najděte se jinou práci, kde bude respektován zákon o OOÚ
Víc Vám asi vážně nikdo neporadí, v diskusi před měsícem jste se také nic závaratného dodozvěděla. Držím palce a pevné nervi.
Re: ochrana osobních údajů zaměstnanců
všichni úřednicí -finanční, sociálka, banky atd. tam všude je uvedeno vše a je propojena celá ČR, takže když něco chcete vědět o někom
stačí mít dobrého známého a vše Vám zjistí /i když by neměl/
takže nějaká ochrana os. údajů !!????- to si vymyslel někdo, aby si založil úřad
a měl krásné peníze
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
29. 10. 2012 6:48
Asi před měsícem jsem se zde dotazovala, jak mám postupovat, když chce zaměstnavatel udělat ze mzdové účtárny průchozí kancelář do konstrukce, máme zde doklady i pokladnu pouze ve skříňkách,do kterých se v době naší nepřítomnosti snadno dostane kdokoli šroubovákem. Zaměstnavatele jsem písemně upozornila, on slíbil nápravu, přesto se celý měsíc nic neděje. Nyní naplánoval, že nám do účtárny přidá kolegu, který řeší výrobu a zakázky. Takže za ním budou chodit zákazníci ohledně řešení zakázek. Já tady řeším se zaměstnanci věci kolem výplat - jejich soukromé věci, jako různá potvrzení na přídavky, půjčky, exekuce, telefonuji o tom se sociálkou - to vše je slyšet do vedlejší kanceláře. Nyní, až zde budou pobývat zákazníci, bude se to řešit i před nimi. Zaměstnavatel - majitel a ředitel v jedné osobě tomu vůbec nepřikládá žádnou důležitost, když něco řeším a řeknu, že se dveře musí zavřít, tak mi to odkýve, ale pak je sám otevře a zase všichni ve vedlejší kanceláři slyší, co já se zaměstnancem řeším. Je toto vůbec možné??? Mně se to vůbec nelíbí.