Povinný podíl - změna ..?

• (neregistrovaný)

1. 11. 2012 10:42

Dobrý den, zaslechli jste, že by se u povinného podílu neměl z-ec s těžším zdravotním postižením započítávat 3x ale jen 1x ..?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 1. 11. 2012 10:48

jasná (neregistrovaný)

Re: povinný podíl - změna ..?
      3x se započítává zaměstnanec, který má invaliditu 3. stupně.

• 1. 11. 2012 10:57

jo (neregistrovaný)

jaký je prosím rozdíl mezi těžším zdravotním postižením a invaliditou 3. stupně ?

• 1. 11. 2012 11:02

jo (neregistrovaný)

byla jsem moc rychlá omlouvám se, podívala jsem se do ZZ na § 67 (2) Osobami se zdravotním postižením jsou fyzické osoby, které jsou orgánem sociálního zabezpečení uznány invalidními

a) ve třetím stupni32a) (dále jen "osoby s těžším zdravotním postižením"),
      tzn. těžší zdrav.postižení a 3. stupen je dle mého názoru stejné ?
      12.10. jsem na netu našla Sdělení MPSV, kde mimo jiné sdělovali, že za-nec s těžším zdrav.poj. se započítává jen 1x a bylo to ještě tučně vytištěné, dnes ten článek nemůžu najít, proto se ptám, zda došlo ke změně nebo jsem si to špatně vysvětlila anebo to byla tisková chyba ..?

• 1. 11. 2012 11:21

jo (neregistrovaný)

Tak už to mám. Hledám celé dopoledne a když zemdleny údy - zeptám se na BC, za chvíli na to najdu na netu odpověď. Tudíž se omlouvám - započítávání bývalého PID jen 1x není u plnění povinného podílu zaměstnáváním, ale jinde. Tak nic :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).