Re: Ukončení studia VŠ x daňové zvýhodně
Snad to potvrzení donese, je s ním špatná domluva, nebo spíš on se neumí domluvit s dcerou :-(. Možná bude pro mě jednodušší zavolat do té školy a vyžádat si to.
Ten měsíc, který bude mít ukončený na potvzení bude poslední měsíc, kdy mohlo být daňové zvýhodnění uplatněno, že? A jak se zachovat, pokud potvrzení nedostanu - uplatnit jen do 8/2012?
Re: Ukončení studia VŠ x daňové zvýhodně
Taky jsem měla zaměstnance, ze kterého jsem nemohla vypáčit potvrzení o ukončení studia. Zavolala jsem na sekretariát dané školy, vysvětlila jsem situaci a požádala, zda by mi mohli na adresu firmy toto potvrzení zaslat. Paní byly velice ochotná a potvrzení mi zaslala. Zkuste taky zavolat a domluvit se s nimi.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
12. 11. 2012 23:06
Dobrý den,
dcera zaměstnance studovala VŠ-Západočeská univ. v Plzni, pedagogická fakulta. Mám potvrzení o studiu 1. ročníku prezenční od 27.9.2011 do 31.8.2012. Při výplatách za 9/2012 jsem požadovala doložit další potvrzení, které mi bylo slíbeno - takže jsem z-ci daňové zvýhodnění za 9/2012 nechala. Dnes mi řekl, že dcera ukončila studium a začala podnikat jako OSVČ a že již žádné jiné potvrzení nemá. V rejstříku jsem zjistila, že dcera má živnost zapsanou od 24.9.2012. Předpokládám, že za 9/2012 již nárok na daňové zvýhodnění neměl a musím toto vypořádat ve výplatě za 10/2012, že? Děkuji za informaci