Varianty Pohoda - prosím o radu

• (neregistrovaný)

13. 11. 2012 12:35

Dobrý den,

min. rok jsme začali s manželem podnikat a máme účetnický SW Pohoda. Nedávno mi přišla faktura na předplatné pro rok 2013 a já netuším, jakou variantu zvolit. Nejsem účetní (občas docházím k účetní, která mi pomáhá účetnictví vést, jinak vše dělám sama). Jsme akciovka a máme jednoho zaměstnance. Prosím o radu zkušené. Děkuji

Gábina

Varianta 1 Servis 2013 pro Pohoda Premium, Varianta 2: Servis 2013 pro Pohoda Premium + Wilnex 2013.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 13. 11. 2012 12:39

Martinna (neregistrovaný)

Re: Varianty Pohoda - prosím o radu
      Varianta 1, to je to co již máte a stačí Vám to, varianta 2 jsou navíc právní předpisy, které nejsou nutností

• 13. 11. 2012 12:42

M. (neregistrovaný)

var.1 je základní servis, var.2 je to samé jen navíc je tam přístup do zákonů a vyhlášek Winlex, ale myslím, že to nemusíte mít, jinak se to určitě dočtete na jejich stránkách.

• 13. 11. 2012 12:56

Olive (neregistrovaný)

Děkuji moc, jste zlaté. Já, jak se v tom absolutně nevyznám, tak jsem se trochu obávala, abych nepřišla o aktualizace - jako např. změny v sazbách slev na poplatníka atd., které mi tam skáčou automaticky.
      Opravdu děkuji

• 13. 11. 2012 15:06

Lenka28 (neregistrovaný)

WINLEX je výjimečný právní systém obsahující většinu platných českých právních předpisů od roku 1945 ze všech oblastí práva. Jeho součástí jsou zákony, nařízení vlády, vyhlášky jednotlivých ministerstev a dalších orgánů veřejné správy, pokyny, informace a stanoviska Ministerstva financí, Generálního finančního ředitelství, České národní banky a Ministerstva průmyslu a obchodu.

Myslím, že toto potřebovat nebudete, pokud máte ještě se s kým poradit. Ale záleží na Vás.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).