Re: Varianty Pohoda - prosím o radu
Děkuji moc, jste zlaté. Já, jak se v tom absolutně nevyznám, tak jsem se trochu obávala, abych nepřišla o aktualizace - jako např. změny v sazbách slev na poplatníka atd., které mi tam skáčou automaticky.
Opravdu děkuji
Re: Varianty Pohoda - prosím o radu
WINLEX je výjimečný právní systém obsahující většinu platných českých právních předpisů od roku 1945 ze všech oblastí práva. Jeho součástí jsou zákony, nařízení vlády, vyhlášky jednotlivých ministerstev a dalších orgánů veřejné správy, pokyny, informace a stanoviska Ministerstva financí, Generálního finančního ředitelství, České národní banky a Ministerstva průmyslu a obchodu.
Myslím, že toto potřebovat nebudete, pokud máte ještě se s kým poradit. Ale záleží na Vás.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
13. 11. 2012 12:35
Dobrý den,
min. rok jsme začali s manželem podnikat a máme účetnický SW Pohoda. Nedávno mi přišla faktura na předplatné pro rok 2013 a já netuším, jakou variantu zvolit. Nejsem účetní (občas docházím k účetní, která mi pomáhá účetnictví vést, jinak vše dělám sama). Jsme akciovka a máme jednoho zaměstnance. Prosím o radu zkušené. Děkuji
Gábina
Varianta 1 Servis 2013 pro Pohoda Premium, Varianta 2: Servis 2013 pro Pohoda Premium + Wilnex 2013.