Re: Sazby DPH od 1.1.2013
Bohužel se to pravděpodobně dovíme nejdřív mezi svátky.
Je v tom tak neuvěřitelný zmatek, že přestávám mít chuť se před koncem roku "vzdělávat v nových zákonech".Zvláště, když jsou zcela a kontinuálně měněny, jak je zrovna potřeba v rámci mocenských zájmů.
Také přeji pěkný večer.
Re: Sazby DPH od 1.1.2013
naprosto souhlasím, i já jsem se chtěla přihlásit ještě ke konci roku na školení, ale nakonec nato letos prdím a raději půjdu začátkem ledna, to už se bude vědět, co bude platit a hlavně od kdy.... ale je pravda, že takhle si ty Vánoční svátky vůbec neužiji, protože přece jen bude určitě některý můj "človíček" fakturovat v lednu ještě dříve než půjdu na školení, tak budu muset být stejnak v obraze, jaká sazba bude platit.... nechápu, proč tak důležitý zákony nechávají na poslední chvíli.... a chudákům programátorům vůbec nezávidím ty noci strávené v práci, aby vše stihli upravit v SW i co se týče mezd - II.pilíř... chjo, už mě to opravdu přestává bavit, což asi nejsem jediná....
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
14. 11. 2012 18:18
Dnes je 14.11. a stále není jasné, jaké sazby budou od 1.1.2013.
Poslanci řeší zejména své trestní kauzy nebo kde co ještě odklonit.
1.pokud bude schválen ST 733 tak budou sazby 14/20
2.pokud bude schválen ST 801 tak budou sazby 15/21
3.pokud nebude schválen ani jeden z výše uvedených ST tak bude jedna sazba 17,5
A tahle svoloč si bere za svou „práci“ stále větší peníze z mých daní!!
Přesto hezký den!