Pracovní úraz

• (neregistrovaný)

15. 11. 2012 8:15

Počítám pro Kooperativu náhradu za pracovní úraz. Zaměstnanec mi donesl i 6 dokladů o zaplacení regulačního poplatku, za dobu léčení prac. úrazu. Proplatí Kooperativa i těchto 180,-Kč za regulační poplatky? Logika mi říká, že by proplatit měli, ale na jejich tiskopise nikde není kolonka, kam tyto peníze zahrnout. Máte s tím někdo, prosím, zkušenosti? Děkuji.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 15. 11. 2012 8:26

jasná (neregistrovaný)

Re: pracovní úraz
      Tak již jsem našla, že se musí nechat potvrdit lékařem ještě tiskopis,,vyúčtování lékařských nákladů" a pak regulační poplatky Kooperativa proplatí.

• 15. 11. 2012 10:10

rh7 (neregistrovaný)

Teď jsem tento případ měla. Na Kooperativu jsem poslala od lékaře Posudek o bolestném, Potvrzení lékaře o trvání prac.neschopnosti a příjmový pokladní doklad za úhradu poplatku a na základě toho Kooperativa peníze proplatila. Do tiskopisu jsem popl. nikde neuváděla, není tam opravdu na to žádná kolonka, jen jsem přiložila kopii. Peníze došly zaměstnanci včera.

• 15. 11. 2012 11:08

J.V. (neregistrovaný)

Já to vždycky dopíšu ručně do řádku "Popl.za vystavení lékař.posudku" napíšu + REGUL.POPLATKY - celkovou částku a
      připojím všechny stvrzenky. Vždycky to stačilo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).