Re: neznámá platba
Dobrý den, zaúčtovala bych zatím nedaňově a zkusila hledat, občas se mi to taky stává... zadávám do vyhledávače třeba číslo účtu, občas se to povede. Nevím, zda p. podnikateli jsou schopni v bance zjistit majitele účtu, kam peníze poslal... Nebo prostě doklad někde "vyplave". Zatím se všechno vždy dohledalo.
Re: neznámá platba
Podnikatel je tak zaměstnán, že ho nepřinutím něco podniknout a já to opravdu hledám úplně všude i přes banku. Požádám i banku, aby dopis předali majiteli účtu, když mi nechtějí prozradit majitele.
Možná že, zaplatí špatně a oni se úmyslně neozvou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
15. 11. 2012 9:01
Dobrý den,
prosím o radu, kam zaúčtovat platbu,kterou zaplatil podnikatel a už neví, co to vlastně zaplatil. Většinou se to stane,když stratí fakturu a telefonicky ho požádají o platbu. Tak zaplatí okamžitě přes internet a nenapíše si to. Bojím se, aby to nevypadalo jako rozkrádání peněz. Firma má obrat 40 mil. ročně a podnikatel pracuje 24 hodin denně.
Hledám platbu všemi způsoby, ale nejde to.
Kam to zaúčtovat a jak postupovat do budoucna.
Děkuji