Re: uplatnění odpisu
ano, ještě jsem zapomněla podotknout, že odpis je poslední částka u HIM, která mohla být uplatněna již v roce 2008 ale pro ztráty v techto letech jsem odpis neuplatnila, chtěla bych uplatnit za 2012 ale nebyla jsem si jistá, jak to provést, když odpis převyšzje zisk. To znamená, že část odpisu z 2008 se může uplanit v následujících letech, nebo jít do malé ztraty-pochopila jsem to správně? moc děkuji
Re: uplatnění odpisu
pane Ondřeji, to sama nevím, převzala jsem fy zarazila jsem na uvedené odpisy, po dlouhé době jsou v zisku, tak odpis uplatním v plé výši alespoň "nevyjdou" ze cviku, že jsou stále ve ztrátě. jená se mi o to, aby byly odpisy uplatněny apak se uvidí, ono to nekdy s majiteli je těžké.. a co já s nima, obyčejná "babka účetní".. moc děkuji za odpově+di
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
20. 1. 2013 18:03
dobrý podvečer,
při uzavření účta v s.r.o. mi vyšel zisk 23666.- Kč.
Nemám ale uplatněný odpi ve výši 24593,- Kč, můžu uplatnit část tohoto odpisu cca do výše zisku a zustatek příště?
moc děkuji