Re: vyúčtování daně z příjmu ze závislé
Řádek 06 je přeplatek z ročního zúčtování za rok 2011 který vznikl ze záloh. Řádek 06a je přeplatek z ročního zúčtování za 2011, který vznikl z bonusu na děti. Do tabulky zapíšete , kdy jste přeplatek z RZ vyplatili. Pokud jste provedli RZ a vyplatili ve mzdách za únor, napíšete do prvního sloupečku březen a do druhého v jaké částce. Pokud jste si v průběhu 2012 požádali FÚ o vrácení přeplatku, zapíšete do sl. 3 a 4.
Př. mám 1 zaměstnance, kterému bylo v průběhu roku sraženo 12000 na zálohách. Provedu RZ a díky slevě na manželku a bonusu na dítě, (které neuplatňoval měsíčně), vrátím zaměstnanci 12000 ze záloh a 11000 bonus. 12000,- uvedu do ř. 06 a 11000,- do 06a
Re: vyúčtování daně z příjmu ze závislé
Nene jen přeplatek ze záloh. Je ř.06 a pak je tabulka u které je napsáno: z toho vráceno... Takže jen z ř. 06
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Levné nákupy z Číny končí. Od července platí nové clo na všechny malé zásilky
Žena okamžitě přišla o dávky kvůli cizí chybě v platbě výživného
Seniorům letos končí nejvíce řidičských průkazů
Vibe coding: Proč vám tahle dovednost zachrání místo u stolu nebo vás posadí do čela
Doplňující údaje zaměstnavatele pro JMHZ – podrobný manuál
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
28. 1. 2013 19:23
Vysvětlil by mi, prosím někdo co jde do ř.06 a 06a na 1.str. vyúčtování daně z př. ze záv.činnosti? a co uvést do tabulky mez těmito dvěma řádky, myslím hodnotu? Nejsem si jistá, jestli mně to tam program háže správně, tak bych si to chtěla ujasnit a překontrolovat.
díky.