Re: Skončení pracovního poměru dohodou
ona není v ochranné době do 3 let věku dítěte, ona je v ochranné době, protože je na rodičovské dovolené. Nemohla by dostat výpověď např. pro nadbytečnost, ale pokud se dohodnou, dohodu podepsat může. Stejně tak jako i v době rodičovské dovolené nebo nemoci může klidně zaměstnanaec podat výpověď. Sám.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
29. 1. 2013 18:02
Dobrý den,
mám dotaz:
žena je na rodičovské dovolené do 3 let věku dítěte, tj. do 1. 2. 2013. Její místo bylo zrušeno, po dohodě s ní končíme pracovní poměr dohodou z důvodu org.změn ke dni 2.2.2013.Vše bylo s paní projednáno, dohodu dnes bez problémů podepsal (je ráda, že bude mít odstupné). Já jsem však v rychlosti napsala datum vyhotovení dohody 29.1.2013. Je to velká chyba? Může být tato dohoda o skončení pracovního poměru napadnuta, že byla podepsána, když byla žena ještě v ochranné lhůtě do 3 let věku dítěte? Děkuji.