Hlášení čísla účtu na FÚ

• (neregistrovaný)

30. 1. 2013 15:24

Dobrý den, nedalo mi to a zeptala jsem se na 2 FÚ mailem jak je to s hlášením čísla účtu, zda musím něco hlásit, když tam už účet nahlášený mám. Přijde mi divné, vyplnovat formulář změnový , když nic neměním a odpověd je z FÚ Praha 2 - nic nemusím dělat, automaticky se vezme to co tam máme a z Praha 10 je odpověd, že musím tento změnový list vyplnit a zaslat i když se nic nemění.
    Co na to říct? a co mám tedy udělat?

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 30. 1. 2013 15:35

Vladimír 2

Re: hlášení čísla účtu na FÚ
      Proč se ptáte ZDE když odpovědi máte ve vašem dotazu?

• 30. 1. 2013 15:40

janina36 (neregistrovaný)

Já taky tak dopadla - jedna úřednice řekla, že né, druhá ano
      takže buď si to najdeme v zákoně nebo v metodických pokynech
      anebo nejjednodušší bude poslat formulář na FU - nehledejte v tom logiku - vždyť to schvalují lidi, kteří ničemu nerozumí .....

• 30. 1. 2013 15:56

zuzas (neregistrovaný)

Papír vyplním, to je to nejmenší, ale jak má pak člověk věřit informacím, když Vám řekne každý něco jiného na stejném úřadě.

• 30. 1. 2013 16:05

Vladimír 2

Již jsem několikrát psal, že se dá věvřit jedině tomu,
      že pět čtvrťáků je dobrej litr.I když vám to sdělí FÚ nebo Kalousek

• 30. 1. 2013 17:02

Pavel Jirsa (neregistrovaný)

Zuzas,

máme demokracii, ne? Můžete si dělat co chcete.

Předpisy v současné době tvoří nešťastníci na ministerstvech podle zadání nekompetentních ministrů. Hlavně se to musí udělat do druhého dne a musí tam být prostor pro Frantu, který potřebuje zrovna takové znění zákona. No a pak to schvaluje množina 281, která je také nekompetentní, zčásti odsouzená, z části čekající na trestní stíhání. Z největší části bohužel stíhána nebude.

V této situaci chtít po nějaké úřední osobě na ÚzP, aby Vám odpověděla na něco, o čem zhola nic neví, je projev nemístného optimismu.

Důležité je zdraví!

Já bych registraci vyplnil, pokud máte více účtů, tak bych nechal zveřejnit jen jeden.

Důležité je také odstranit z OR podpisové vzory, protože lze předpokládat, že se najdou šikulkové, kteří se na základě zveřejněných čísel účtů a na základě zveřejněných podpisových vzorů v OR pokusí účty vyluxovat.

Mějte hezký den!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).