Re: Reklamace kávovaru-jak postupovat?
obracíte se se svýnm dotazem na fórum, kde se běžně rozebírají problémy a dotazy kolem účetnictví a daní. Takže zkuste poradny jiného typu. Osobně bych se opakovaně se svojí reklamací snažila dostat k ofic. dovozci kávovarů do ČR a ním reklamaci řešila. Na druhou stranu - jemné porýpnutí, proč jste neřešili nějaké změkčení vody pro kávovar, když se poprvé závada objevila?
Re: Reklamace kávovaru-jak postupovat?
Děkuji za reakci. Zadala jsem svůj dotaz na toto fórum, proto že jsem viděla podobný dotaz k problematice reklamace chvilku přede mnou. Myslela jsem, že se třeba i zde najde někdo, kdo zná zákon na ochranu spotřebitele a uměl by poradit. Jen reaguji na Vaše, jak píšete "porýpnutí". Uvnitř přístroje je kolečko, kterým se nastavuje stupeň tvrdosti vody, a to jsme měli správně. Spíše bych to viděla na šmejd Made in Italy (vyrobeno v Číně) :-) Ještě jednou děkuji za reakci a hezký zbytek víkendu :-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
1. 2. 2013 18:57
Prosím o radu. V dubnu 2011 jsme zakoupili do domácnosti autom. kávovar De Longhi. Po 10 měsících provozu se objevila první závada, přístroj byl zanesen vodním kamenem i přes pravidelné odvápňování, které jsme prováděli podle návodu výrobce. V autorizovaném servisu bezplatně přístroj vyčistili.
Zhruba po dalších 10 měsících se závada opakovala. V servisu nám technik sdělil, že kávovar opraví, ale je tak zanesený, že musí vyměnit nějaký díl uvnitř a máme zaplatit 2 000 Kč. Toto jsme odmítli, protože záruční doba ještě trvá. Mezi čtyřma očima nám technik řekl, že tyto kávovary nejsou dělané na tak tvrdou vodu, která je v ČR. Obrátili jsme se i na dovozce DeLonghi v Praze, protože firma Nay elektro, u které byl kávovar zakoupen, je v insolvenci. Dovozce si nechal zaslat protokoly ze servisu, ale zatím se neozval. Prosím, jak máme dále postupovat, kde máme správně uplatnit reklamaci, na konci dubna končí záruční lhůta a já mám obavy, abychom ji neprošvihli. Neradi bychom přišli o cca 13 tis. za které jsme kávovar koupili. Moc děkuji za radu.