Re: Datová schránka - OSVČ
Můžete, jen některé OSSZ nechtějí *pdf jiné *xml, myslím, že ZP jsou na tom lépe, je to průzkum bojem. Pokud pošlete DS nemusíte podepisovat elektronickým podpisem, OSSZ a VZP lze také odeslat v *pdf mailem podepsané elektronickým podpisem. Jen více, však je tu moderní techniku naučíme používat!
Re: Datová schránka - OSVČ
Vyplníte v jejich programu 602
je to za chvilku a můžete rovnou poslat přes datovou schránku (3 strana formuláře)
Za cca 5 minut Vám přijde do datovky zpráva, zda byl přehled v pořádku a zda ho přijali
Přehled o příjmech a výdajích osob samostatně výdělečně činných za rok 2012
(program 602 Form Filler) datová schránka pro e - Podání
http://www.cssz.cz/cz/e-podani/
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
13. 2. 2013 15:13
Dobrý den,
mám dotaz. Jsem podnikatelka OSVČ. Vlastním datovou schránku i elektronický podpis. Mohu odeslat Přehledy pro OSSZ a VZP za rok 2012 přes datovou schránku? Mohu přiložit soubor v pdf formátu? Nebo musí být *.xml soubor? Daňové přiznání jsem vyplnila na daňovém portále, podepsala, odeslala, vytiskla potvrzení o odeslání, ale pro OSSZ a pro VZP jsem tuto možnost nenašla. PRoto se ptám, jestli lze přes datovou schránku. Děkuji moc za info A.