Re: roční zúčtování rok 2011
Víte, co bych udělala já? Dala bych mu do ruky potvrzení o příjmu za rok 2011, kde budete mít i vratku daně a požádála bych ho, jestli by si neudělal přiznání sám. Tam se mu vrátí všechny bonusy, na které měl nárok. Ale nejsem si jistá, jestli mu nedají pokutu 500,-- Kč.
Ještě se zeptám, on před tím, než k vám nastoupil, nikde nepracoval? Pokud ne a měl příjem jenom u vás za celý rok 27.106,-- Kč, nárok na bonus za celý rok nemá.
Iva
Re: roční zúčtování rok 2011
Víte, co bych udělala já? Roční zúčtování se musí udělat naposledy v březnové výplatě, tak že bych mu ho udělala ještě jednou a správně.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Změny, které přináší rok 2026 do oblasti zaměstnávání
Velký rozcestník změn v roce 2026, které se týkají podnikatelů
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
18. 2. 2013 17:08
Prosím o radu, zaměst. nastoupil v říjnu 2011, při provedení RÚ v roce 2012 jsem neuplatnila daňové zvýhodnění na dítě za celý rok, jen za 3 měsíce mu byl vyplacen bonus, neplatí žádné daně, nízký příjem.Teď jsem zjistila že byl nárok na celé daň. zvýhodnění, je to má chyby co dělat?
Pro kontrolu prosím
příjmy 27106
pojistné 9217
základ daně 36300
daň 5445
sleva na poplatníka 23640
vyplat. daň.bonus 2901
a byl tedy nárok na 11604
doplatek na daň.bonusu je 8703?