Exekuce

• (neregistrovaný)

21. 2. 2013 21:59

Dobrý den,
    prosím o radu. Jsem zaměstnaná, na plat mi přišla začátkem loňského roku exekuce a zaměstnavateli přišel exekuční příkaz tudíž sráží mi ze mzdy. V loňském létě přišel zaměstnavateli další exekuční příkaz na srážky z mé mzdy. Podotýkám, že v práci dostávám pouze zákonem stavenou minimální hrubou mzdu. Teď mi přišel domů exekutor s tím, že jsem neplatila exekuční příkaz a celkový dluh z pár tisíc se vyšplhal na skoro 250tisíc. Exekutor mi do telefonu řekl, že když mu dám 10tisíc, tak se to nějak vyřeší nebo, že mi seberou úplně všechno (podotýkám, že bydlím v pronájmu, mám tam pračku, televizi, postel, stůl, židle, starou obývací stěnu, starý gauč....prostě jen základní vybavení domácnosti) Jak mám teď postupovat, když zaměstnavatel neprováděl druhou exekuci a kvůli tomu se mi zvýšil dluh? Prosím poraďte mi co mám teď dělat :-(( Zaměstnavatel mi do telefonu řekl, že ohledně té druhé exekuce, že tam volal a že jim řekl, že už mám jednu exekuci a že další ztrhávat nemůže, protože ze zákona mi musí zanechat životní minimum. JSEM ZOUFALÁ, nevím jak se mám bránit :-((

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).