EPO - souhrnné hlášení součet

• (neregistrovaný)

22. 7. 2016 12:29

Prosím, co je to za novinku v souhrnném hlášení, natáhla jsem si minulý měsíc, kdy to nic nehlásilo a vše bylo OK - teď se mi v záhlaví objevilo POČET PLNĚNÍ 0 a HODNOTA PLNĚNÍ ZA HLÁŠENÍ CELKEM také nula. Když hodím vysvětlivky, tak to píše, že Počet plnění za hlášení celkem - nevyplňuje se - nebude bráno v úvahu.
    Pozn.: Nebylo odstraněno z důvodu zpětné kompatibility vstupních souborů." jak tomu mám rozumět? teď to nesčítá, nebo se mi zbláznil počítač? Už jsem si myslela, že mi hapruje náš SW, ale natáhla jsem si soubor co mám z EPA uložený (a odeslaný na finančák) z minulého měsíce a udělalo to totéž.

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 22. 7. 2016 12:52

Lenka72 (neregistrovaný)

Re: EPO - souhrnné hlášení součet
      přesně, také jsem na to ráno koukala - novinka - o které nikdo nic neví.... tak snad se jim to dobře natáhne a nebudou problémy.

• 22. 7. 2016 14:22

Verča1 (neregistrovaný)

Re: EPO - souhrnné hlášení součet
      tak to jsem pěkně v pytli, už jsem myslela, že se to rozpadá jenom mě, že je chyba u nás. Takže nevím, kolik mi tam vlastně projde, budu to zase jako kretén sčítat v ruce a ještě rozhazovat na službu a zboží... protože náš inteligentní SW jinak zaokrouhlí do přiznání a jinak do souhrnného, takže to musím upravovat ručně .. ještěže to aspoň sčítá listy. Při mých 20 listech celé to počítat v ruce bych se zbláznila. Od rána opravuju chyby lidí, a to jsem počíala, že tak v 10 bych mohla mít hotovo, bo větší část jsem zmákla včera.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).