Re: Daňové zvýhodnění na dítě
No to si myslím taky, ale co s tím mohu z pohledu mzdovnky udělat? Je to můj problém? Nebo dělat, že o tom nevím, že někde jinde uvádějí, že on s nima nežije, aby měla dávky. Jde mi o to, že kdyby se na to někde přišlo, že to takhle dělají, jestli z toho můžeme mít problém my. Mě prostě podepsal na daňové zvýhodnění, že spolu žijí a basta. Nemusí mě přece zajímat, jak to mají jinde nebo ano?
Re: Daňové zvýhodnění na dítě
Vemte si to tak, kdybyste byla mzdová účetní v nadnárodní korporaci o tisíci zaměstnancích, tito lidé by pro vás byli vlastně jen osobní čísla, nic byste o nich nevěděla........ a řídila byste se POUZE tím, co vám doložili a podepsali v prohlášení, je to jejich zodpovědnost, jsou dospělí a většinou i svéprávní :o)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
26. 10. 2016 10:36
Prosím o radu. Máme 2 zaměstnance, kteří spolu žijí a mají spolu 2 děti. Nejsou manželé. On uplatňuje daň. zvýhodnění na obě děti. On má ale trvalý pobyt na jiné adrese, než na které matka s dětmi. Prý to tak mají z důvodu sociálních dávek. Je možné potom to zvýhodnění uplatňovat? Nebo je jedno, kde má trvalý pobyt, hlavně když podepíše prohlášení, kde vlastně stvrzuje společnou domácnost?