Re: Zaučení v práci
znamý, hostinský takto zučoval servírky, týden, pak se jedna nas...la a napsala na OIP, přišla kontrola a zaučování ho stálo 30.000.-Kč.
Řetězce se chovají k našim českým nádeníkům jako hovada, vyškolí si a zaplatí vedoucí personál a řadoví zam-ci jsou pro ně špína, lůza, paraziti a neví, kde a jak je okrádat dřív.
Nenechte si to líbit i za cenu, že vás vyhodí, najdete si práci třeba jinou.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
Výše záloh na nemocenské pojištění, které zaplatí OSVČ v roce 2026
Špehování konkurence za pár stovek: Jak najít jejich slabiny a vytěžit z toho maximum
Mzdové účetnictví v roce 2025 aneb krátké ohlédnutí končícím rokem
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
11. 11. 2016 13:37
Dobrý den,může mi někdo poradit prosím vás.Nastoupil jsem jako pokladní do Kauflandu a 6.10.jsem podepsal prac.smlouvu 30.h.týdně.Při podpisu docházky jsem viděl,že 6.,7.a 8.10.mám napsané první tři dny jako zaučení,zaučoval jsem se však jen1.den a další den pracoval již sámostatně na pokladně,nevěnoval jsem však tomu velkou pozornost.Při výplatě jsem zjistil,že tyto první tři dny nemám zaplacené,podle odpracovaných hodin.Vedením-mým nadřízeným mi bylo sděleno,že zaučení se neplatí.Je toto správný postup nebo mám trvat na proplacení odpracovaných těch prvních 3.dnů?Byl jsem v práci a pracoval.Tak tomu nerozumím.Děkuji za radu.