Re: Montáž a dodání hasících přístrojů x
V Cz-CPA by patřilo asi do 43.22.11 , nemůžu nikde najít, zda spadá do PDP.
Právě, nevíme, zda máme fakturovat v režimu PDP.
Nebo bez PDP.
Když nakoupíme materiál, nakupujeme s dph, fakturujeme včetně montáže a stav. prací v RPDP.
Když nakupujeme materiál s montáží od dodavatele, tzv. kooperace, vždy nám dodavatel fakturuje v RPDP, my dále v RPDP.
Toto je první faktura s montáží bez RPDP.
Proto jsem se zde dotázala na radu.
Re: Montáž a dodání hasících přístrojů x
Píšete, že jde o přenosné hasicí přístroje. To jsem v 43.22.11 nenašla. Pokud máte pochybnosti - konzultujte to s dodavatelskou firmou nebo s nějakým Vaším odborným pracovníkem.
Já bych řekla, že to je dobře.
Vám na tom vadí to, že to je s montáží a není to RPDP?
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
25. 11. 2016 9:16
Dobrý den,
prosím, je v režimu PDP dodání a montáž přenosných hasících přístrojů?
Firma v oblasti BOZP nám fakturuje toto dodání a montáž, rozmístění,zavěšení a montáž hasících přístrojů na stavbě, s dph 21 %.
Tuto službu my jako stavební firma dále fakturujeme konečnému odběrateli, kterému provádíme rekonstrukci objektu.
Pročetla jsem diskuze a nenašla jsem, zda montáž práškových a sněhových has. přístrojů spadá do PDP.
Děkuji moc všem