Re: Darovací smlouva-pes bez PP
nechápu, proč si přiděláváte starosti, darovat můžete i bez písemně uzavřené smlouvy, ta platí jen pro věci zapsané do veřejného seznamu. POkud je to z nějakého důvodu ale nevyhnutelné, sepištu krátkou darovyací smlouvu, předmětem darování bude pes, stručně jaký a kdy ho formálněš předáte.Oba podepíší, obdarovaný uvede, že dar přijímá a je to.
Re: Darovací smlouva-pes bez PP
Děkuji, přesně takhle jsem to myslela - chtěla jsem to co nejjednodušeji a písemně. I když papír snese vše, v tuhle chvíli je to celkem nevyhnutelné... aneb lidská hloupost, závist a péče o ostatní nezná mezí... ale o tom zas jindy, díky za reakce ;-)
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
5. 1. 2017 20:42
Dobrý večer všem,
mám na vás asi trochu neobvyklý dotaz-ale přece... Ráda bych se vás zeptala,zda je možné,aby mezi sebou druh s družkou uzavřeli darovací smlouvu,kdy majitel družka daruje druhovi svého psa. Nejedná se o závodního ani výstavního psa s PP,ale o obyčejného vesnického vořecha. Doklad o ,,získání,, psa družka nemá.
Ač možná trochu neobvyklý dotaz,budu vám nesmírně vděčná za jakekoliv poznatky. Moc děkuji,pěkný večer,důvod případně vysvětlí (kocourkov).