Re: Proplacení dovolené u mateřské/rodič
Není to pravda.
Při skončení PP je zaměstnavatel povinen nevyčerpanou dovolenou proplatit i bez žádosti zaměstnance.
§ 222
odst.2) Zaměstnanci přísluší náhrada mzdy nebo platu za nevyčerpanou dovolenou pouze v případě skončení pracovního poměru.
Pokud MD trvala od 1.1. - 30.4., tak tato doba se počítá pro nárok na dovolenou jako doba odpracovaná. Protože takto "odpracujete" víc jak 60 dnů, vznikne vám nárok na dovolenou ve výši 4/12 celoročního nároku.
Re: Proplacení dovolené u mateřské/rodič
Máte pravdu - já jsem špatně četla dotaz - myslela jsem, že se ptá na to, jestli má na tuto dovolenou nárok. Omlouvám se.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
5. 4. 2017 18:25
Dobrý den. Chtěla bych požádat o radu. K 30.4. mi končí pracovní smlouva u zaměstnavatele a v současné době jsem na mateřské dovolené. V půlce května nastupuji na rodičovskou dovolenou. Je pravda že mám za část tohoto roku, kdy jsem na mateřské a ještě zaměstnána nárok na dovolenou?Jestli ano, proplatí mi ji automaticky jako nevybranou ke konci pracovního vztahu, nebo musím o to nějak žádat? Předem děkuji za radu.