Re: faktura proplacena pozdě -DPH kdy za
aaha a kdyz tedy vystavim fakturu a je stornovana at uz z duvidu chyby ve fakture aby sedela ciselna rada, tez odvadim dph? Myslim kdyz faktura nebyla uhrazena nikdy a ani nebude. Za kazde storno u faktury musim platit DPH?To mi prijde divne. Ale proto se ptam jelikoz tomu nerozumim.
Re: faktura proplacena pozdě -DPH kdy za
Ano rozumim. Storno z duvodu neprovedene sluzby na zaklade odmitnuti klientem.Ktery nejprve projevil zajem oslzbu a posleze nas informoval ze slubu nevyuzije.Jenze uz byly vystaveny v ciselne rafe dalsi faktury jinych klientu takze lze fakturu uz jen stornovat, jinak by nesedela ciselna rada.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
23. 4. 2017 11:05
Zdravím, mohl by mi tu někdo zkušenější poradit ohledně platby DPH?
Jsem plátce DPH. Klientrovi byla vystavena faktura v měsíci březnu se splatností v březnu ale platba od klienta byla na učet připsána až 25. 4. Jak postupovat při přiznání DPH? Započítat tuto fakturu do přiznání DPH za březen nebo až za duben kdy platba přišla? Nebo vystavit klientovi fakturu novou ale zde by neseděl VS faktury.
Děkuji všem za rady.
Věruna