Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Stát zveřejnil maximální ceny paliv. Od zítřka nesmí pumpy zdražit nad limit
Finanční správa začíná vracet peníze. Podívejte se, kdy vám dorazí
Firmy narážejí v novém hlášení. Kvůli těmto chybám jim systém vrací podání
Historie čerpacích stanic: Víte, že než vznikly, prodávalo se palivo v lékárnách?
Další vysoká pokuta za švarcsystém, po programátorech si úřady vyšláply na kadeřnice
Konec drahého tankování? Vláda zavádí stropy a zlevňuje naftu
26. 4. 2017 20:11
Dobrý den, nevím co dělat. Jak byste to řešili Vy?
Pracuji jako mzdová účetní v poměrně velké firmě. Před 2 lety byl odejit náš personální - až později mně došlo, že proto, že byl nepohodlný. Náš šéf (statutár firmy) si přivedl "svoji kamarádku" a představil ji jako HR managerku. Ta ale absolutně nezná zákoník práce - neví ani jaký je rozdíl mezi dohodou a výpovědí atd., do práce chodí jen občas. Přijmula nějaké své známé - jsou to Ukrajinci s polským pracovním povolením.
Máme několik poboček po ČR - zpracovávám mzdy na lidi, o kterých já si myslím, že neexistujou - nikdy jsem je neviděla a nikdo je na té pobočce nezná .........
Upozornila jsem na tento "nesoulad" vedení společnosti, ale dostala jsem velmi ostře vynadáno, že to není moje věc a mám se starat o své.
I když mně práce mzdové účetní baví, kolem sebe mám jinak skvělé kolegy, mám docela slušnou mzdu, tak se s tím, co se děje nedokážu srovnat. Chci svoji práci dělat dobře, ale nemůžu.
Co mi radíte?
Děkuji.