Nevadí-mohuh poprosit p.Jasnou? přípl.za
>>Paní Líbo, prosím mohla byste mi ještě poradit?
>>Zaměstnanec-vedoucí (odměňován platem) má zkrácený
>>úvazek 36 hodin týdně. V tomto měsíci má ovšem 5
>>hodin
>>práci nad úvazek, kterou po dohodě proplatíme. Už
>>bohužel hodinu se plácám s výpočtem kdy mi program
>>těch 5
>>hodin navíc správně proplácí v plat.tarifu i v osobku
>>ale v příplatku za vedení se nepočítá. Marně přemýšlím
>>a
>>prohlížím všechny možné články proč, ale nemůžu na
>>nic
>>přijít. Tento příklad jsem bohužel u vedoucí ještě
>>neměla, můžete mi prosím poradit? Podle mě přísluší
>>jak
>>tarit, osobko i př.za vedení za nadúvazek 5 hodin.
>>Velice děkuji.
>
>Omlouvám se, ale platy neumím.
Re: Nevadí-mohuh poprosit p.Jasnou? příp
A nemůže to být tím, že ani při práci přesčas se příplatek za vedení nepromítá ? viz § 127 - Za hodinu práce přesčas přísluší zaměstnanci část platového tarifu, osobního a zvláštního příplatku a příplatku za práci ve ztíženém pracovním prostředí připadající na 1 hodinu práce ........
Ale jistá si nejsem, třeba se ozve ještě někdo další.
upřímně to je jediný důvod ze ZP, podle kterého si myslím, že to má program správně a jen já nějak jinak přemýšlím. Jen jsem se chtěla ujistit zde u chytřejších lidí. Jen mě mate ta práce přesčas a práce nad úvazek. Ale souhlasím s Vámi. Děkuji za pomoc.
a také je asi návaznost na :
(3) Zaměstnanci, kterému přísluší příplatek za vedení podle § 124, je plat stanoven s přihlédnutím k případné práci přesčas v rozsahu 150 hodin v kalendářním roce. To neplatí o práci přesčas konané v noci, v den pracovního klidu nebo v době pracovní pohotovosti. V platu vedoucího zaměstnance, který je statutárním orgánem nebo vedoucím organizační složky, je vždy přihlédnuto k veškeré práci přesčas
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
4. 5. 2017 9:13
Paní Líbo, prosím mohla byste mi ještě poradit?
Zaměstnanec-vedoucí (odměňován platem) má zkrácený úvazek 36 hodin týdně. V tomto měsíci má ovšem 5 hodin práci nad úvazek, kterou po dohodě proplatíme. Už bohužel hodinu se plácám s výpočtem kdy mi program těch 5 hodin navíc správně proplácí v plat.tarifu i v osobku ale v příplatku za vedení se nepočítá. Marně přemýšlím a prohlížím všechny možné články proč, ale nemůžu na nic přijít. Tento příklad jsem bohužel u vedoucí ještě neměla, můžete mi prosím poradit? Podle mě přísluší jak tarit, osobko i př.za vedení za nadúvazek 5 hodin.
Velice děkuji.