Re: Změny v zákoníku práce od 2018?
Ono to vypadalo, že změny budou, tak se školitelé připravili. A teď to spíš vypadá, že zatím nebudou. Ale školitelé dál rozesílají pozvánky, co jiného mají dělat, je to jejich práce.
Re: Změny v ZDP od 2018?
Jejdanečku, děkuji vám všem i vám Karo za dotaz, protože to už mi naprosto uniklo - srážková do 2500. Pavle, změna prosím platí od 2018? Vím, že jste expert na zákony a sněmovní tisky a na všechno, z čeho na mě padá hrůza a mám noční můry :( moc děkuji
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více než 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
3. 10. 2017 7:34
Dobrý den, doporučujete školení na změny ZP ? Budou změny i v nemocenském pojištění ? Firma šetří, tak zjišťuji, zda je školení nutné. Můj názor je ano, vždy se dovídám nové věci a opakuji "staré", ale mám to prý zjistit. Můžete mi prosím tedy poradit - zda jste na školení byli a jaké jsou změny v ZP, příp. nemocenském pojištění ? Zaslechla jsem změnu ohledně čerpání dovolené, ale bylo to nějaké zmatečné :-( moc vám děkuji.