Re: kontrola mezd na OSSZ
Já jsem měla při kontrole vytištěný peněžní deník,ale pokladní knihu ne.Jenom přehled za měsíce kde byla výše platby.Poukazujeme také bankou a víc nic po mě nechtěly.
Re: kontrola mezd na OSSZ
oni mají na ossz jeden vzor dopisu,kde chtějí tyhle všechny doklady i kdyby jste byl kominík s jedním zaměstnancem... nikdy po mne nechtěli platby,ani výpisy z účtu, mají přehledy a platby v počítači, při kontrole stejně nekontrolují....ale kontrolují součet hrubých mezd (resp.vyměř.základů pro soc.poj.) za měsíc s hlášenkou,kterou odesíláte na ossz....rozdíly jsou třeba v dohodách, ty chtějí vidět...
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Aktualizujeme další formuláře pro daňové povinnosti
Pozor na sváteční nákupy, v tyto dny budou obchody zavřené
Kdo bude mít v roce 2026 nárok na předčasný důchod?
Ten umí to a ten zas tohle. Připomeňte si příběhy šikovných podnikatelů za rok 2025
10 nejvtipnějších vánočních reklam všech dob
Situace, kdy nemusí OSVČ platit zálohy na sociální pojištění
2. 11. 2005 8:54
Dostala jsem pozvání na kontrolu pojistného na OSSZ. V pozvánce kromě jiných dokladů je také peněžní deník a pokladní deník. To musím tisknout celý peněžní deník od začátku roku a pokladní kniku také? Odvody a mzdy jsme odváděli převodem z účtu.