Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Maximální ceny pohonných hmot na víkend vzrostou, určilo ministerstvo
S vyplněním daňového přiznání pomůže AI, nástroj je zatím dostupný jen zaměstnancům
Ztracená data, anglické chyby a infolinky na zhroucení. Start JMHZ provází chaos
Provoz EET 2.0 má stát až 600 milionů korun ročně
Strop cen benzinu a nafty výrazně klesl
Změny v důchodech přinesou nové valorizace a příplatky za vyšší věk
14. 11. 2017 9:46
Dobrý den, prosím někoho o názor (já jsem asi nějaká méně chápavá a nebo už jsem asi stará a nebo je to kombinace obojího). Máme nového, hodně studovaného, optimistického, mladého šéfa. Od jeho nástupu máme spoustu barevných tabulek v excelu a grafů, kterým ale nikdo nerozumí. Začalo to tak, že jsme popisovali přesně, co děláme, jak dlouho to děláme a proč to děláme. V další fázi jsme dostali za úkol vymyslet, jak máme naši práci zeefektivnit, abychom pracovali rychleji (kolegyni např. doporučil, že má rychleji obracet faktury ......). No to jen pro nastínění situace, je toho daleko více.
Nyní jsem dostala za úkol do seznamu zaměstnanců dopsat i lidi, kteří pracují na živnostenský list (např. my dodáme nějaké zařízení, po nás nastoupí montážník, který pracuje na živnosťák a zařízení uvede do provozu a nám toto vyfakturuje).
Náš šéf tvrdí, že vezme obrat naší firmy a vydělí jej tímto počtem "zaměstnanců."
Nevíte, prosím Vás někdo, co je to za výpočet a co z něj zjistí?
Já jsem zralá na Chocholouška.
Děkuji.