Re: OT: Změna připomínkovacího řízení?
Pavle, už delší dobu Vám chci napsat:
1) že Vás velmi obdivuji, co vše stíháte sledovat
2) že si Vás velice cením za to, jak se tady s námi nezištně a operativně dělíte o to co zjistíte ... a ještě to napíšete stručně a srozumitelně! Klobouk dolů...
Pavle, opravdu MOC Vám děkuji! Nejen za dnešní příspěvek, ale i za ty všechny předchozí. Jste vzácný člověk. Kéž by takových bylo více! Škoda že jste nekandidoval na prezidenta... hned bych měla jasno, koho volit (to není vtip).
Ještě jednou velké DÍKY! Přeji Vám krásné svátky, pevné zdraví, štěstí a pohodu :-)
I já se přidávám a i já Vám pane Pavle posílám velké díky! Přestože se málokdy do diskuzí zapojím (čím víc vím, tím méně si jsem jistá, že to vím dobře) - tak Vás sleduji, čtu a díky Vám aspoň trochu stíhám sledovat ty neustálé změny...
Také Vám přeji klidné svátky, pokud možno bez čtení čehokoliv odborného : -)
Též se připojuji k díkům a přeji Vám Pavle a všem lidem dobré vůle hlavně zdraví. S tím prezidentem to byl dobrý nápad, ale měl přijít dříve. Též bych měla jasno.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
Nová sleva na sociálním pojistném v roce 2026
Konec roku rozhoduje: Špatně načasovaná platba daně či pojistného vyjde draho
Více jak 1100 korun za to, že vám dají důchod. Přitom nemusíte platit nic
Od sedel po originální brýle. Přinášíme 10 zajímavých příběhů podnikatelů za rok 2025
Velký manuál k paušální dani OSVČ pro rok 2026
Výpočet důchodu se v roce 2026 změní
21. 12. 2017 23:59
Nedávno jsem psal, jak se při tvorbě norem nedokáží dohodnout dva útvary jedné sekce na jednom ministerstvu:
https://business.center.cz/business/diskuze/zprava.aspx?id=1549939
A bude hůř.
Jak píše dne 20.12.2017 MFDnes, menšinová vláda si přeje vyšachovat z meziresortního připomínkového řízení externí odborníky. Místopředseda vlády Brabec uvádí: "Nový systém určitě povede k lepšímu způsobu než v minulosti."
Asi vrchnost při usilovné práci pro blaho lidu zdržují věcné a odborné připomínky.
Možná by bylo vhodné zrušit i zákonodárnou a soudní moc. Také často zdržují.
Teprve pak bude stát řízen jako soukromá firma.
Tomu asi může zabránit jen OLAF.
Hezký adventní čas!