Re: Pro Vadu
Vado, už dříve jsem si všimla, že pracujete s programy od té firmy - tuším i JUK a PUK? JUK v dosovské verzi byl mým nejoblíbenějším programem, ale po přechodu na JUKwin jsem měla potíže a vzdala jsem to. Zajímal by mě váš názor - srovnání té dosovské a windowsovské verze. Je to ještě pořád tak dobrý program? J.F.
Re: Pro Vadu
No, já si opravdu nemohu stěžovat, ba naopak. Vedu ale jen daňovou evidenci, takže používám Jukwin. V Juku je úplně všechno co potřebiji. Také je tam sklad, takže nemusím mít o program navíc. Vše je propojené. Takže např. když vypracujete mzdy v Muku, tak si je můžete ihned převést do Juku-peněžní deník, do závůzků odvody atd. Navíc jsou celkem rychlí s updatem, po internetu si ho stahuji, to je ideální. Ještě vám třeba řeknu, že když jsme se všichni trápili se seznamem zaměstnanců pro OSSZ /tučím že to bylo k 1.7./, tak oni ten seznam zařadili do muku a já ho jen vytiskla. no a je toho víc. ale jsou určitě také dobré programy. Určitě mi bude někdo oponovat.
Re:JUK a PUK
Klid, my s Vadou jsme jen uživatelé a program to je opravdu jeden z nejlepších, co jsem kdy vyzkoušela. Není moc rozšířený, to je pravda, proto jsem byla ráda, že se tady objevila Vada, která ho také zná. Tak nám to prosím odpusťte :-) J.F.
*** Nevidím na tom nic špatného - často se tady někdo ptá na účetní programy, tak proč se nepodělit o zkušenosti. Já dosovský JUK používala. Ale protože jsem potřebovala rozlišovat různé dílčí základy daně, moc spokojená jsem nebyla. Šlo to jen přes nadefinování např. zakázek. A při přechodu na JUKWIN se to všechno rozhodilo a nepřevedlo správně. Toť moje zkušenost :-)) ***
Přesně proto jsem ten program přestala také používat. To jste mě ale Blanko potěšila, že ho také znáte :-) Nejvíc se mi tam líbila snadnost účtování a provázanost s pohledávkami a závazky - od té doby jsem například nenašla program pro DE (JÚ), kdy bych při zaevidování faktury rovnou zadala o co se jedná a při úhradě se tím už nemusela zabývat. Výstupy byly horší, to je pravda, ale ta práce to byla úleva pro oči :-)
Vado nedávejte si prosím příště pozor, jsem moc ráda, že jste tady o tom programu psala :-) J.F.
Objednejte si zdarma náš týdenní newsletter. Aktuální články a důležité informace tak budete mít vždy po ruce ve svém mailu.
16. 11. 2005 12:38
Dobrý den, máte někdo zkušenosti se mzdovým programem od firmy Kopr - MukWin a případně je jeho instalace i ovládání tak jednoduché, jak na svých www stránkách inzerují.
Děkuji