Co se sousedem?

• (neregistrovaný)

17. 11. 2005 11:49

Máme souseda který bydlí nad námi. Má plovoucí podlahy a naschvál dupe háže asi gumovou kuličkou, pouští nahlas co to jde hudbu a to vždy je nejhorší v pátek a o víkendu třeba včera před svátkem to se namaže nejvíc, objíždí hodpody na mopedu v každé si dá deci rumu a kolu, tak jsem to slyšela od štamgastrů. Dělá docela zodpovědnou práci v elektrárně.Včera byl hrozný a ráno jsem měla sirky v zámku od sklepa a od prádelny kde mám jen já klíče ale samozřejmě jsem ho při tom nechytla a i kdyby, tak mi to stejně zapře. Bojím se ho, před měsícem tady zmlátil pětiletého kluka protože si házel míčem a spadl mu na jeho pozemek. Vyšetřovala to policie . Raději mlčím a trpím protože se každému stejně chechtá a já stará bába bych mu mohla asi vlést na záda . Nevíte někdo radu??

• Dotaz je starý, nové názory již nelze přidávat.
    • 18. 11. 2005 20:16

Anonymní Anna (neregistrovaný)

Re: Co se sousedem?
      ///////
      Tak to jsem odrovnaná. Proboha to není pomoc?????
      I tak děkuji a třeba brzo natáhnu péra.

• 18. 11. 2005 21:57

Hela (neregistrovaný)

To, že zmlátil malého kluka jste viděla a raději nesvědčila?
      A co rodiče toho dítěte?

• 19. 11. 2005 9:05

??? (neregistrovaný)

Odrovnaná jste z toho, že vám někdo radí dál mlčet? Pokud někoho nechytnete za ruku před svědky tak co chcete dělat?
      Pokud hluk nepřesahuje povolené hygienické normy tak co chcete dělat? On si zrovna tak může myslet že jste divná vy, když vám vše vadí. Ono se opravdu nedá nic dělat a vy to víte.
      Dělat se mohlo jen když zmlátil dítě. A to jste dělala co?

• 19. 11. 2005 11:27

Anonymní Anna (neregistrovaný)

Zmlátil ho za ohradou kam není vidět. Byl tady shluk lidí protože z kluka tekla krev, byla tady i policie kterou zavolali rodiče, ale utek domů a neotevřel. Přijela policie za dva dny, zvonila na všechny zvonky ale on neotevřel. Opět kupa lidí. Na policii vypověděl oproti ostataním dětem, že upadl chlapec tak nešťastně, že se tak pomlátil a ještě si pořídil udělat pruh na krku. Ten měl od toho jak ho zvedl ze země za tričko aby se nemusel ohýbat když ho mlátil to mi řekla matka, že když ho potkala tak se ji ještě chechtal do tváře. Já mu neříkám, že mi vadí ten hluk, protože vím, že by to děl ještě víc a kdyby to lidi z domu viděli tak bych to děcko určitě bránili No nedá se nic dělat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).